סופלטה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מרגרינה, קונכיות וגבינה ארוחת ערב, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: .
הוראות
1
גריז צלחת סופלה 2 ליטר עם 1 כף מרגרינה; המעיל התחתון הצדדים עם פירורי לחם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
מרגרינה
2
מביאים 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר 3 ליטר; מערבבים במקרוני מעטפת מחבילה, ומניחים רוטב גבינה בצד לשימוש מאוחר יותר. לבשל 15 דקות; ניקוז. (אין לשטוף.) Return to pan. מערבבים ב 1/4 כוס מרגרינה, גבינת פרמזן, וחלב 1/2 כוס, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
רוטב גבינה
מרגרינה
מקרוני
גבינה
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
3
בואו להתקרר מעט.
4
עיבוד תערובת מקרוני במעבד מזון, הוספת חלב 1 כוס הנותרים בזרם איטי, יציב, עיבוד עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
חלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים רוטב גבינה, חלמונים, ואת 4 המרכיבים הבאים; תהליך 30 שניות, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
חלמון ביצה
6
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה מערבבים על רבע של תערובת גבינה בכל פעם לתוך חלבונים ביצה. כפית לתוך צלחת מוכנה; מניחים צלחת על תבנית אפייה.