עוגת הגבינה במפעל המקורי
מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה אדומה קטיפה במפעל עוגת גבינה תוצרת בית, עוגת גבינה עם מפתח ליים ... הגרסה שלי., ו עוגת גבינה של מפעל עוגות הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גדולה מלאה במים 1/2 אינץ ' בתנור.
מערבבים פירורי קרקר גרהם וקינמון; מוסיפים מרגרינה. לחץ על הקרום על החלק התחתון ו 2/3 של הדרך למעלה מחבת springform 9 אינץ מצופה קלף. לעטוף חתיכה גדולה של רדיד סביב החלק התחתון של מחבת. להקפיא עד מילוי מוכן.
הפוך מילוי: השתמש במערבל חשמלי לערבב גבינת שמנת, סוכר, שמנת חמוצה ווניל. להתמזג עד חלק וקרם. לגרד את הצדדים של קערה.
מקציפים ביצים בקערה; מוסיפים לתערובת גבינת שמנת. להתמזג רק עד ביצים משולבים.
הסר את הקרום מהמקפיא ושופכים במילוי. בזהירות במקום עוגת גבינה לאמבט מים מחומם.
אופים במשך 12 דקות; להפוך את התנור ל 177° ואופים עד העליון של עוגת גבינה הופך זהב, 50 עד 60 דקות.
הסר עוגה למתלה תיל כדי להתקרר.
מערבבים שמנת חמוצה וסוכר; מורחים על עוגה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.