קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הקפה של בלום

עוגת הקפה של בלום
עוגת הקפה של בלום יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 503 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו גרגרי קפה מיידיים, מיץ לימון, קרם כבד מקורר היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה קראנץ ' חמוציות, עוגת דלעת קראנץ קפה, ו עוגת קפה אפרסק קראנץ.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 177°. מעיל התחתון ואת הצדדים של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים יחד את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, והמלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערה גדולה, באמצעות מערבל כף יד), מקציפים את החלמונים ו 1/4 כוס סוכר במהירות בינונית עד צהוב עבה וחיוור, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף את המים, שמן, וניל, ערבוב היטב. אם באמצעות מערבל לעמוד, להעביר את התערובת לקערה גדולה לשטוף ולייבש את קערת המיקסר ו whisk (או לשטוף את המקצף).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את החלבונים ביצה לקערת המיקסר הגדולה (או קערה אחרת) והכה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את קרם הטרטר וממשיכים להכות עד שהחלבונים יוצרים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
מוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים והכה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מוסיף את גרידת לימון ומיץ והכה רק עד incorporated, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
8
באמצעות מרית גומי, מקפלים את תערובת החלמון לתוך חלבוני הביצה. בהדרגה לקפל את החומרים יבשים, כ 1 כוס בכל פעם, עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים את העוגה במשך 55 דקות עד 1 שעה, עד שהוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין על מתלה קירור, כ 45 דקות (הסרת העוגה כאשר הוא עדיין חם יגרום לו לרוקן וקרע סביר).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
הפעל מרית אופסט סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת. מחזיק את קצה המחבת ביד אחת, לחץ על תחתית המחבת למעלה והחוצה. הפעל מרית קיזוז בין העוגה והתחתון כדי לשחרר אותו. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי להפוך את הקפה קראנץ: לצרף מדחום ממתקים לצד סיר כבד 4-6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את הסוכר, הקפה והסירופ תירס לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון חסינת חום עד שהתערובת מגיעה ל-270 ° F, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
בינתיים, מעיל בכבדות 13-by-18-by-1-inch תבנית אפייה עם תרסיס אפייה nonstick. מדוד את הסודה לאפייה לתוך ramekin או כוס ומקום ליד הכיריים, יחד עם מקציף גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
כאשר קראנץ ' מגיע 132°, להגדיל את החום גבוה ומערבבים כל הזמן עד קראנץ מגיע305.
17
הסר מהחום במהירות לטאטא את סודה לשתיה לתוך מחנק; התערובת תרחיב ולאוורר במהירות, בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
18
יוצקים את המחנק על תבנית האפייה. אפשר לעיכול להתקרר, ללא הפרעה, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
19
באמצעות סכין קצבים או סכין כבדה אחרת, קוצצים את המחנק לחתיכות בגודל רבעון. (קראנץ ' יכול להתבצע קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.)
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
שלב את השמנת הכבדה, סוכר, וניל וקפה בקערה גדולה שוט עם מערבל כף יד עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את העוגה על דוכן פטיפון או עוגה, באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
הסר את החצי העליון ואת הצד לחתוך מקום על צלחת. מכסים את שני החצאים עם קצפת, באמצעות כ 1/2 כוס לכל צד. פזר 1 כוס של מחנק באופן שווה כדי לכסות את החצי התחתון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3
מניחים את החצי העליון, בצד שמנת למטה, על גבי שכבת קראנץ ' ולחץ בעדינות אפילו את השכבות. כפור את הצדדים ואת החלק העליון של העוגה עם שאר קצפת. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
כאשר אתה מוכן לשרת את העוגה, לכסות את הצדדים העליון עם מחנק שנותר (אם אתה מיישם את המחנק מראש, זה יתחיל להמיס ולאבד את הנשיכה שלה).
5
העוגה הזאת היא הטובה ביותר נהנתה היום הוא התאספו. אחסן אותו בקופסת עוגה או תחת כיפת עוגה במקרר.