קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת השוקולד הטובה ביותר

עוגת השוקולד הטובה ביותר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת השוקולד הטובה ביותר. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 526 קלוריות . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת הגזר הטובה ביותר" עם ציפוי גבינת שמנת , עוגת הבננה הטובה ביותר אי פעם ועוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר .

הוראות

1
שורה שלוש 9-in. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה; משמנים ומקמחים את התבניות והנייר. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף לציפויזילוף לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
2
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביותלחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביות
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
3
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
4
מערבבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה, המלח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
זילוף לציפויזילוף לציפוי
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
5
מעבירים לתבניות מוכנות.
6
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
שקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרתשקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרת
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
7
לציפוי, בסיר קטן כבד, ממיסים צ'יפס וחמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרתשקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרת
לחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביותלחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביות
נשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובהנשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלנטנים צהובים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'פלנטנים צהובים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
8
מעבירים לקערה גדולה; מצננים 5 דקות. מערבבים פנימה שמנת חמוצה. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
9
מורחים בין השכבות ומעל למעלה ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כל אחד מפרמזן, מוצרלה וגבינת רומנו לציפויכל אחד מפרמזן, מוצרלה וגבינת רומנו לציפוי
10
מקשטים בתלתלי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד