תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Salsify בגריל, תירס ובייקון Hush Puppy עם רוטב חמאה דבש Salsify. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לך גבעולי salsify, אבקת אפייה, sriracha, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Braised Salsify, מחית Salsify חמאה עם חזרת, ו מרק סלסיפי שמנת עם סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
בקערה גדולה, לזרוק את salsify ותירס עם קצת שמן זית וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את salsify ותירס לגריל, צלייה על כל הצדדים עד salsify הוא מזלג מכרז תירס נראה חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
פורסים את גרעיני התירס מקלח לקערה. קוצצים את הסלסיפי לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף לקערה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בקערה אחרת, מערבבים את חלב החמאה עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מחממים מספיק שמן בוטנים לטגן בתנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות f. זרוק כדורי גודל כדור גולף של הבלילה בשמן, בישול עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
הסר מן הטיגון, מפזרים מלח וטפטוף עם רוטב חמאת דבש Salsify.
מרכיבים שתצטרך
חמאת דבש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
ממלאים סיר בינוני עם מים ומביאים לרתיחה. לשבור את גבעולי salsify במחצית כדי לשחרר את החלב בפנים, ומרתיחים במשך 10 דקות. מבשלים עוד 5 דקות. קח 1 כוס מלאי salsify ויוצקים לתוך סיר אחר. לאחר מכן להוסיף את הדבש, חמאה, sriracha, ו קאיין. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.