עוגת השוקולד של סו-בי ופאז-ג'י.
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 5 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס עשירות וניל חצי אצווה של פאז, סלסת אבוקדו אפרסק המדהימה של סו, ו פריחת האפרסק פלומה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. רססו מחבתות עגולות 2 9 אינץ ' עם ספריי בישול בתוספת קמח ותחתיות קו עם סיבוב של נייר קלף.
מערבבים קקאו ומים רותחים יחד בקערה קטנה או כוס מדידה גדולה; להפריש.
מערבבים חלב חמאה, שמן, ביצים ווניל יחד בקערת ערבוב גדולה
מערבבים סוכר, קמח, מלח וסודה לשתייה יחד בקערת ערבוב שנייה.
מערבבים מרכיבים יבשים לתוך תערובת חמאה / שמן ומערבבים היטב עם מגרדת גומי חובה כבדה.
מערבבים בתערובת קקאו-שלנו היה עדיין חם מאוד כאשר עוררנו אותו. מערבבים עד מעורב היטב (אם כי הבלילה אולי יש כמה גושים). אל תפרזי את הקמח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות. להפוך מחבתות וקריר.ציפוי: ממיסים את שני השוקולדים במיקרוגל, דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים רותחים בקושי; להפריש להתקרר. מקציפים את החמאה עד שמנת. ודא שזה לא קר מדי או שזה עלול לגרום לשוקולד להתמצק מחדש. מערבבים את כוח הקקאו, על כוס אבקת הסוכר, ואת שוקולד מותך מקורר. לגרד צדדים של קערה להכות היטב; להוסיף אבקת סוכר שנותר, ולאחר מכן להוסיף חלב בטמפרטורת החדר, וניל ומלח, מכות וגירוד עד שאתה מקבל את העקביות שאתה אוהב.