עוגת חמאת משמש
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת משמש וחמאת צימוקים, עוגת דלעת ממולאת משמש עם ציפוי חמאה משחימה, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
חמאה פח עוגה עמוקה 23 ס " מ (רצוי לא רופף על בסיס, ראה עצה למטה) ו קו הבסיס עם סיליקון או אפייה קלף.
מערבבים את החומרים לציפוי ולהפיץ על בסיס הפח.
מערבבים את החלב והוניל יחד.
שים את הסוכר והביצים לתוך קערה גדולה לטאטא עם שולחן או מיקסר חשמלי יד עד התערובת עבה, חיוור גדל נפח, על 5 דקות. מבחן זה מוכן על ידי הרמת להבי whisk אם התערובת בקצרה משאיר שביל, אתה מוכן להמשיך.
מוסיפים שליש מהקמח ומקציפים לאט לשלב, ואז שליש מהחלב ומערבבים שוב. חזור פעמיים נוספות עד שכל הקמח והחלב יתווספו. לאט לאט לטאטא את החמאה המומסת.
מקום, חתך בצד למטה, בבסיס הפח.
יוצקים את הבלילה עוגה מעל ולהחליק לתוך התנור.
אופים עבור 1-1 שעות עד העוגה היא המשרד למגע וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות.
מגניב את העוגה בפח במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן הפח, לקלף את הנייר בטנה לשרת חם או קר.