עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1532 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קפה, חלמונים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. מתכונים דומים: עוגת חתונה וניל קינמון עם שוקולד חם מקסיקני חמאה, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו עוגת חתונה קלאסית עם מילוי פטל וזיגוג חמאה.
הוראות
1
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות. פ. גריז קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף. מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח על גיליון נייר שעווה. תסנן שוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה להכות במהירות גבוהה עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים עד שכל אחד משולב. להמשיך להכות, גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד אור ורך, על 5 יותר דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את הוניל, חצי חלב חמאה וחצי קפה, ואז עוד 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את חלב החמאה הנותרים וקפה, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
5
אופים במשך 30 דקות, או עד המרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. לקרר את העוגות במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להביא שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מניחים שוקולד בקערה גדולה, יוצקים שמנת כבדה מעל ולתת לשבת 1 דקה. להקציף בעדינות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים את הגנאש מעל קערה מלאה במי קרח כדי להתקרר מעט, מטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר גנאש מן הקרח ואת השוט עם מקצף עד אור ורך. מקפלים פנימה את חתיכות הטופי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט חוט, להכות את חלמונים במהירות בינונית גבוהה עד שמנת צהוב חיוור, על 5 דקות. בסיר nonstick, לשלב את הסוכר וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה מבלי לערבב ומבשלים עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (238 עד 242 מעלות F) על מדחום ממתקים. מיד לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה הוכחה חום חמאה כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
סוכריות ראש אוויר
12
מוסיפים כמות קטנה של סירופ חלמונים ביצה מוכה, להפעיל את המיקסר למהירות גבוהה, ופעימה במשך כ 5 שניות. המשך לעצור את המיקסר, הוספת סירופ, ומכה באותו אופן עד כל הסירופ משולב ואת התערובת מקוררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
הוסף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, והכה עד משולב לפני הוספת החלק הבא. כאשר כל החמאה כבר מעורבב, להוסיף את וניל חלב קוקוס ולהמשיך להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
חותכים כל עוגה בחצי אופקית כדי להפוך 4 שכבות בסך הכל.
15
מניחים את השכבה הראשונה למטה ומתפשטים עם שכבה דקה של גנאש. חזור עם שאר שכבות העוגה וגנאש, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
16
מורחים שכבה דקה של קרם חמאה על העוגה כולה. זה נקרא מעיל פירור. תרגיע את העוגה למשך 30 דקות. עוגת פרוסט כולה עם קרם חמאה שנותר. הקש קוקוס לתוך הצדדים של העוגה.