מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון דורש כ -6 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 161 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוק בקר בשרי, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. נסו מרק חתונה איטלקי , מרק חתונה איטלקי ומרק חתונה איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בסיר גדול וכבד על אש גבוהה; פרוסת שוק בקר חומה בשמן חם עד שהיא צרובה ומשחימה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שוק בקר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, מים, עלה דפנה, 3 שיני שום קלופות וגרגרי פלפל שחור; מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם והציר מקבל צבע חום, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
הוסף עוד מים אם רמת ציר הבקר יורדת מתחת לכ-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מניחים את צלעות הבקר במקפיא עד שהן יציבות וקרה מאוד, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
5
חותכים בשר לקוביות ומחזירים למקפיא עד כמעט קפוא, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
טורפים בקערה ביצה עם פטרוזיליה, 2 שיני שום ושמנת. מערבבים פנימה פירורי לחם ו-1/4 כוס גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Parmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים קוביות בקר קפואות חלקית למעבד מזון ומקציפים עם 1/3 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל שחור עד שהבשר נטחן גס, 5 עד 10 פולסים. דופקים פנימה את תערובת פירורי הלחם עד שהתערובת טחונה דק, כ-5 פולסים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אחוז שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מעבירים את הבשר לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מסננים ציר בקר לתוך סיר מרק גדול, זורקים את בשר הבקר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מערבבים ציר עוף לציר בקר וטורפים פנימה רסק עגבניות. מביאים את תערובת המרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים קייל לתוך מרק; מבשלים את הקייל עד לריכוך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה