קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת טירמיסו

עוגת טירמיסו
עוגת טירמיסו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל של 1174 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אבקת אספרסו מיידית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו שלוש תבניות עוגה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס נון סטיק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה בינונית שלבו את המים ואבקת האספרסו תוך ערבוב עד שהאספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השמן והביצים, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את תערובת האספרסו לתערובת הקמח, מקציפים במהירות בינונית במיקסר עד לאיחוד. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. כף את הבלילה באופן שווה למחבתות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אופים עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות. מצננים במחבתות על מדפי תיל למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים מהמחבתות ומצננים לחלוטין על מדפי תיל.
8
מברישים כל שכבת עוגה עם 1 כף ליקר בטעם קפה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
9
בסיר קטן שלבו את השוקולד הקצוץ והשמנת הכבדה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהשוקולד נמס וחלק. מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מורחים שכבה דקה של ציפוי השוקולד ואז את מילוי המסקרפונה על שכבת עוגה אחת. למעלה עם האצבעות, חתוך-הצדדים כלפי מעלה, חותך כך שיתאים במידת הצורך. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, וחזור על התהליך. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מורחים את ציפוי השוקולד שנותר בחלקו העליון ובצידי העוגה. אחסן את העוגה, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
בקערה בינונית מקציפים במיקסר את המסקרפונה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את השמנת, מכים עד שהתערובת מסמיכה. מכסים ומצננים עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים3קרום: פירורי קרקר גרהםליקר בטעם קפהליקר בטעם קפה3larges(חלקית &)(חלקית &)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה2קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית170פלפל האבנרוחבילות עוגה-כמו אצבעות, פיצולחבילות עוגה-כמו אצבעות, פיצול454פלפל האבנרוגבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק227פלפל האבנרוsemisweet שוקולדsemisweet שוקולד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנג ' ובזה (כמו פטל שחור, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה גם מרוממים בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.