עוגת טירמיסו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל של 1174 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אבקת אספרסו מיידית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו שלוש תבניות עוגה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס נון סטיק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה בינונית שלבו את המים ואבקת האספרסו תוך ערבוב עד שהאספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השמן והביצים, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את תערובת האספרסו לתערובת הקמח, מקציפים במהירות בינונית במיקסר עד לאיחוד. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. כף את הבלילה באופן שווה למחבתות המוכנות.
אופים עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות. מצננים במחבתות על מדפי תיל למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים מהמחבתות ומצננים לחלוטין על מדפי תיל.
8
מברישים כל שכבת עוגה עם 1 כף ליקר בטעם קפה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
9
בסיר קטן שלבו את השוקולד הקצוץ והשמנת הכבדה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהשוקולד נמס וחלק. מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מורחים שכבה דקה של ציפוי השוקולד ואז את מילוי המסקרפונה על שכבת עוגה אחת. למעלה עם האצבעות, חתוך-הצדדים כלפי מעלה, חותך כך שיתאים במידת הצורך. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, וחזור על התהליך. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
8 כפיות ליקר RumChata
מסקרפונהname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מורחים את ציפוי השוקולד שנותר בחלקו העליון ובצידי העוגה. אחסן את העוגה, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
בקערה בינונית מקציפים במיקסר את המסקרפונה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את השמנת, מכים עד שהתערובת מסמיכה. מכסים ומצננים עד 3 ימים.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנג ' ובזה (כמו פטל שחור, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה גם מרוממים בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.