קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון ושקד Streamliner

עוגת לימון ושקד Streamliner
עוגת לימון ושקדים Streamliner עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פודינג, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, עוגת שקדים-לימון, ו עוגת שקדים ולימון.

הוראות

1
כדי להפוך את פודינג לימון, לשלב את גרידת לימון, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר בינוני וחום על אש בינונית נמוכה עד רק חם. בינתיים, בקערה, ביסודיות לטאטא יחד את חלמוני הביצה, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח עד בשילוב היטב, ואז לטאטא את קמח התירס, ואז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לאט לאט לטאטא שליש הנוזל החם לתערובת החלמון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם חלב חם ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, לטאטא בהתמדה, עד פודינג מתחיל להתעבות בועה במשך 1 דקה (תצטרך להפסיק לטאטא לרגע כדי לבדוק אם זה מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים את הפודינג דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה נקייה ומקציפים בחמאה עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומניחים במקרר להתקרר במשך כ 2 שעות. הקוסטרד הוא הכי קל לעבוד עם ברגע שהוא מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מרכז מתלה תנור ומחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ואז לטאטא את התערובת כדי להבטיח כי החומרים מעורבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב את הדבק שקדים, חמאה, סוכר, שמן קנולה, וניל במהירות נמוכה עד מעורבב; בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה ושמנת עד אור מאוד רך, 5 עד 7 דקות, לעצור את המיקסר לעתים קרובות כדי לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, מוסיפים את הבא ברגע שהקודם נעלם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם חלב החמאה בשני חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לאחר כל תוספת, לערבב עד בקושי מעורבב לעצור לגרד את הקערה. עצור את המיקסר לפני האחרון של הקמח שולב ולהשלים את המיזוג ביד עם מרית גומי כדי להבטיח שאתה לא overbeat הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה. ראפ המחבת בחוזקה על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד העוגה הוא צבע זהב עמוק שיפוד עץ דקר באמצע יוצא רק בקושי נקי, 42 עד 45 דקות. העוגה עלולה להיסדק על פני השטח כפי שהוא אופה; אל תדאג, זה פשוט מספק דרך לעוגה לספוג יותר של פודינג לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
לקרר את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט במשך 30 דקות. בעדינות להפוך את העוגה על המדף, משאיר על נייר קלף עד שאתה להרכיב את העוגה. הפוך את העוגה בצד ימין למעלה ולהמשיך לקרר את העוגה על המדף עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי לסיים את העוגה, להסיר את נייר הקלף ולמקם את הצד הימני של העוגה על צלחת שטוחה. באמצעות מרית מתכת, מורחים שכבה דקה של פודינג לימון על הצדדים של העוגה כדי לאטום את העוגה ולתת לו ברק קל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
שים את שאר פודינג הלימון על גבי העוגה, להפיץ אותו רק בקושי עד הקצה. השתמש במרית שלך כדי לעשות עיצוב מתערבל בחביצה על החלק העליון של העוגה. אפשר את העוגה שהורכבה (או באמת, פודינג לימון) להגדיר במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
להביא את העוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח כשעה). כל עוגת שאריות שומרת במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.