קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון ושקד Streamliner

עוגת לימון ושקד Streamliner
עוגת לימון ושקדים Streamliner עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פודינג, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, עוגת שקדים-לימון, ו עוגת שקדים ולימון.

הוראות

1
כדי להפוך את פודינג לימון, לשלב את גרידת לימון, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר בינוני וחום על אש בינונית נמוכה עד רק חם. בינתיים, בקערה, ביסודיות לטאטא יחד את חלמוני הביצה, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח עד בשילוב היטב, ואז לטאטא את קמח התירס, ואז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לאט לאט לטאטא שליש הנוזל החם לתערובת החלמון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם חלב חם ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, לטאטא בהתמדה, עד פודינג מתחיל להתעבות בועה במשך 1 דקה (תצטרך להפסיק לטאטא לרגע כדי לבדוק אם זה מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים את הפודינג דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה נקייה ומקציפים בחמאה עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומניחים במקרר להתקרר במשך כ 2 שעות. הקוסטרד הוא הכי קל לעבוד עם ברגע שהוא מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מרכז מתלה תנור ומחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ואז לטאטא את התערובת כדי להבטיח כי החומרים מעורבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב את הדבק שקדים, חמאה, סוכר, שמן קנולה, וניל במהירות נמוכה עד מעורבב; בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה ושמנת עד אור מאוד רך, 5 עד 7 דקות, לעצור את המיקסר לעתים קרובות כדי לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, מוסיפים את הבא ברגע שהקודם נעלם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם חלב החמאה בשני חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לאחר כל תוספת, לערבב עד בקושי מעורבב לעצור לגרד את הקערה. עצור את המיקסר לפני האחרון של הקמח שולב ולהשלים את המיזוג ביד עם מרית גומי כדי להבטיח שאתה לא overbeat הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה. ראפ המחבת בחוזקה על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד העוגה הוא צבע זהב עמוק שיפוד עץ דקר באמצע יוצא רק בקושי נקי, 42 עד 45 דקות. העוגה עלולה להיסדק על פני השטח כפי שהוא אופה; אל תדאג, זה פשוט מספק דרך לעוגה לספוג יותר של פודינג לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לקרר את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט במשך 30 דקות. בעדינות להפוך את העוגה על המדף, משאיר על נייר קלף עד שאתה להרכיב את העוגה. הפוך את העוגה בצד ימין למעלה ולהמשיך לקרר את העוגה על המדף עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
כדי לסיים את העוגה, להסיר את נייר הקלף ולמקם את הצד הימני של העוגה על צלחת שטוחה. באמצעות מרית מתכת, מורחים שכבה דקה של פודינג לימון על הצדדים של העוגה כדי לאטום את העוגה ולתת לו ברק קל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
שים את שאר פודינג הלימון על גבי העוגה, להפיץ אותו רק בקושי עד הקצה. השתמש במרית שלך כדי לעשות עיצוב מתערבל בחביצה על החלק העליון של העוגה. אפשר את העוגה שהורכבה (או באמת, פודינג לימון) להגדיר במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
להביא את העוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח כשעה). כל עוגת שאריות שומרת במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.