עוגת לימון ושקדים Streamliner עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פודינג, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, עוגת שקדים-לימון, ו עוגת שקדים ולימון.
הוראות
1
כדי להפוך את פודינג לימון, לשלב את גרידת לימון, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר בינוני וחום על אש בינונית נמוכה עד רק חם. בינתיים, בקערה, ביסודיות לטאטא יחד את חלמוני הביצה, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח עד בשילוב היטב, ואז לטאטא את קמח התירס, ואז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם חלב חם ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, לטאטא בהתמדה, עד פודינג מתחיל להתעבות בועה במשך 1 דקה (תצטרך להפסיק לטאטא לרגע כדי לבדוק אם זה מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים את הפודינג דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה נקייה ומקציפים בחמאה עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב את הדבק שקדים, חמאה, סוכר, שמן קנולה, וניל במהירות נמוכה עד מעורבב; בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה ושמנת עד אור מאוד רך, 5 עד 7 דקות, לעצור את המיקסר לעתים קרובות כדי לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, מוסיפים את הבא ברגע שהקודם נעלם לתוך הבלילה.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם חלב החמאה בשני חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לאחר כל תוספת, לערבב עד בקושי מעורבב לעצור לגרד את הקערה. עצור את המיקסר לפני האחרון של הקמח שולב ולהשלים את המיזוג ביד עם מרית גומי כדי להבטיח שאתה לא overbeat הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה. ראפ המחבת בחוזקה על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד העוגה הוא צבע זהב עמוק שיפוד עץ דקר באמצע יוצא רק בקושי נקי, 42 עד 45 דקות. העוגה עלולה להיסדק על פני השטח כפי שהוא אופה; אל תדאג, זה פשוט מספק דרך לעוגה לספוג יותר של פודינג לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
לקרר את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט במשך 30 דקות. בעדינות להפוך את העוגה על המדף, משאיר על נייר קלף עד שאתה להרכיב את העוגה. הפוך את העוגה בצד ימין למעלה ולהמשיך לקרר את העוגה על המדף עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
כדי לסיים את העוגה, להסיר את נייר הקלף ולמקם את הצד הימני של העוגה על צלחת שטוחה. באמצעות מרית מתכת, מורחים שכבה דקה של פודינג לימון על הצדדים של העוגה כדי לאטום את העוגה ולתת לו ברק קל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
שים את שאר פודינג הלימון על גבי העוגה, להפיץ אותו רק בקושי עד הקצה. השתמש במרית שלך כדי לעשות עיצוב מתערבל בחביצה על החלק העליון של העוגה. אפשר את העוגה שהורכבה (או באמת, פודינג לימון) להגדיר במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
להביא את העוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח כשעה). כל עוגת שאריות שומרת במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.