עוגת לימון מאייר עם קרם לבנדר
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו לבנדר מאייר לימון קוקטייל טום קולינס, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon Sour Cream Pound Cake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע.
הפוך התחתון של המחבת טופס האביב לנעול בצד.
מחבת מברשת עם חמאה מומסת, ואז לצנן 2 דקות להגדיר. שורה תחתונה של מחבת עם סיבוב של נייר קלף, ולאחר מכן מברשת מחבת קלף עם שכבה נוספת של חמאה מומסת וצינה 2 דקות יותר. אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
היכו יחד חלמונים וסוכר 1/2 כוס בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ועבה, על 3 דקות. במהירות בינונית, להכות בשמן וגרידת לימון ומיץ עד רק בשילוב. לנפות קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
לנצח את הלבנים עם מלח בקערה גדולה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד קצף, ואז להוסיף 1/4 הנותרים סוכר כוס קצת בכל פעם, מכות, ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות רכות. בעדינות לקפל שליש של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
העברת הבלילה למחבת springform, החלקה למעלה, בעדינות ראפ נגד הדלפק פעם או פעמיים כדי לחסל את כל בועות אוויר.
אופים עד חום זהוב (החלק העליון ייסדק מעט) ודוקרן עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בצד של מחבת ועוגה מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה (הצדדים יהיה מערה קצת).
לטאטא יחד סוכר, קמח, ומלח בסיר כבד קטן, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מבשלים, מקציפים, עד מעובה, כ 3 דקות.
מקציפים חלמון בקערה קטנה, ואז מוסיפים בערך רבע מתערובת מיץ לימון, מקציפים במרץ.
לטאטא לתוך תערובת לימון-מיץ הנותרים להרתיח בעדינות, לטאטא, 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה וגרירה.
להעביר מילוי לקערה לכסות את פני השטח עם נייר קלף בחמאה. להירגע עד מגניב, לפחות 30 דקות.
להביא שמנת, דבש, פרחי לבנדר רק לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 30 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, השלכת מוצקים, וצנן קרם לבנדר, מכוסה, עד קר.
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות אפילו עם סכין משונן ארוך.
העברת שכבה 1, בצד לחתוך למעלה, לצלחת עוגה. קל להקציף מילוי כדי לשחרר, ואז להפיץ חצי מילוי באופן שווה על שכבת עוגה על צלחת, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מניחים שכבת עוגה שנייה על מילוי וממרח עם מילוי שנותר באותו אופן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה, הקשה בעדינות כך המילוי הוא התפשט לקצה העוגה.
ממש לפני ההגשה, להכות קרם לבנדר עם מקצף עד שהוא מעובה בקושי מחזיק פסגות רכות. עוגת אבק עם ממתקים סוכר ומגישים עם קרם לבנדר.