עוגת לימון-פרג
עוגת לימון-פרג Bundt זרע עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן canolan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת לימון פרג Bundt, עוגת לימון פרג Bundt, ו עוגת Bundt זיגוג לימון-אוכמניות פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר מגורען, 6 כפות חמאה, ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים ב 1 כף קליפת לימון, 2 כפות מיץ לימון, וניל. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח), ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
הבלילה כפית לתוך 12 כוס מחבת Bundt מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 38 עד 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. הפוך את העוגה לצלחת.
כדי להכין זיגוג, לשלב 1 כף חמאה, אבקת סוכר, ו 3 כפיות מיץ לימון בקערה בינונית; מערבבים עד חלקה, הוספת 1 כפית מיץ לימון הנותרים, במידת הצורך, כדי להגיע עקביות drizzling.
מפזרים עם קליפת לימון מגורד, אם תרצה בכך. מגניב לגמרי לפני חיתוך.