עוגת לימון פרג Bundt
עוגת Bundt פרג לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . גשו לסופר וקנו ביצים, שמן צמחי, תערובת עוגת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת לימון פרג Bundt, עוגת לימון-פרג, ו עוגת לימון פרג Bundt (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות זרעי פרג בחלב במשך 2 שעות. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ויוצקים במים, שמן, וביצים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית. תערובת פרג.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.