עוגת לירה עם חמאה
עוגת Butternut פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, ביצים, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת הפאונד של סבתא, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו.
הוראות
שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח והמלח. תניח בצד.
שלב את החלב התאדה וחלב שלם; להפריש. בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, קיצור וסוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את טעם butternut. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה ו 45 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.