קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון

עוגת מרנג לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 15%. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ ' (קיבולת 4 כוסות). קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז crimp דקורטיבי. בקלילות זין פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה או אורז גלם.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד למטה בצד הם זהובים, על 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הסר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
מקציפים יחד חלמונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להקציף יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני כבד. בהדרגה להוסיף מים וחלב, לטאטא עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות ככל שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מן החום בהדרגה להקציף על תערובת חלב 1 כוס לתוך חלמונים, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך תערובת החלב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים גרידת לימון ומיץ ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום ולהקציף בחמאה עד incorporated. לכסות את פני השטח עם נייר שעווה כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
לנצח את הלבנים עם קרם של טרטר ומלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות גבוהה ולהוסיף סוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות עד מרנג רק מחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סוכר Superfineסוכר Superfine
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
יוצקים מילוי חם לתוך קליפת עוגה חמה בעדינות לנער לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
מורחים מרנג דקורטיבי על מילוי חם, כיסוי מילוי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מיד לאפות עד מרנג הוא זהוב-חום, על 15 דקות. מגניב לגמרי על מדף, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
חתוך עם סכין משונן טבול במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
* זה הטבע של פשטידות מרנג כדי "לבכות" נוזל לאחר הקירור. אם אתה רוצה להפחית את כמות הנוזל מרנג בוכה, לחץ כאן.* קליפה עוגה יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.* עוגת מרנג לימון הוא הטוב ביותר ביום שהוא עשה אבל שומר, מכוסה ומקורר, 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט