עוגת משמש
עוגת משמש יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך שימורי משמש, קמח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת משמש, עוגת משמש, ו משמש אגוז טארט.
הוראות
גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר קלף עם ספריי בישול.
מערבבים יחד משמשים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
Unroll piecrust על תבנית אפייה מוכנה.
מסננים תערובת משמש, שומר נוזלים. לזרוק משמשים בקמח.
משמשים תל במרכז piecrust, עוזב גבול 3 אינץ'. מקפלים גבול piecrust מעל משמש, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר פתח על 5 אינץ ' רחב במרכז.
מערבבים יחד ביצה 1 כף. מים.
מברשת piecrust עם תערובת ביצה, ומפזרים 1 כף. סוכר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע קרום זהוב. בזהירות להעביר טארט על נייר קלף מתלה חוט; מגניב 20 דקות.
בינתיים, להביא נוזל משמש שמורות לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני. מרתיחים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
מברשת או טפטוף 1 עד 2 כפות. נוזל משמש חם מעל פירות חשופים במרכז טארט.
מגישים מיד עם סירופ משמש הנותרים, ואם תרצה, ציפוי קרם מתוק.