עוגת פאדג' "פאנסיפיל".
והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 74 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קורנפלור, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס 9×13 מחבת מתכת עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.הפוך את המילוי הלבן ראשון. בקערת ערבוב, היכו יחד את גבינת שמנת, חמאה, סוכר, קורנפלור, חלב ווניל עד שמנת וחלק.
מוסיף את הביצה והכה רק עד מעורב. תניח בצד.הכן את תערובת העוגה באמצעות הכיוונים בצד של תיבת תערובת העוגה.
יוצקים חצי מהעוגה לערבב לתוך המחבת, כפית את התערובת הלבנה באופן שווה ככל האפשר מעל, לשפוך את שאר הבלילה העוגה מעל הלבן.
אופים על המדף המרכזי במשך 30 עד 33 דקות (או זמן נתון על התיבה) או עד העוגה מופיעה להגדיר.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.תכיני את ציפוי השוקולד. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את החמאה, סוכר שמנת חמוצה, קקאו, מלח ו 2 כפות של השמנת, כמו גם אתה יכול, ואז להכות עם מערבל שנערך ביד עד דביק ועבה. המשך להוסיף קרם שנותר עד שאתה מקבל נחמד, חלקה, עקביות מתפשטת.