קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד מושלמת עם וניל, חמאה & תמצית אגוז

עוגת פאונד מושלמת עם וניל, חמאה & תמצית אגוז
אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, ו עוגת פאונד מושלמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 ° F. משמנים מחבת כיכר בגודל 8 על 4 אינץ ' ומניחים את התחתית ברצועת נייר קלף. אם אין לך מחבת כיכר 8×4 אינץ ' אתה יכול להחליף שלושה 3 x 5 מחבתות כיכר אינץ. עם מחבתות כיכר קטנות, מחממים תנור ל 325 מעלות F.In קערת ערבוב או כוס מדידה גדולה, לשלב את החלב, ביצים ותמצית.לנפות את החומרים יבשים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את החמאה וחצי מתערובת הביצים ומערבבים כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים על מהירות נמוכה עם מיקסר כף יד, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית והכה למשך דקה אחת, גירוד הצדדים של הקערה.בהדרגה מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ב-2 או 3 קבוצות, מכים במשך 20 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. לגרד את הצדדים.לגרד את הבלילה למחבת מוכנה (או מחבתות) להחליק את פני השטח עם מרית. הבלילה צריכה להיות על ½ אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 55 עד 65 דקות עבור עוגת 8×4 אינץ', או 45 עד 50 דקות ב 325 עבור עוגות 3×5 אינץ'. אם העוגה נראית בראונינג מהר מדי, להניח גיליון של רדיד רופף מעל. מעולם לא הייתי צריך לעשות את זה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
תן את העוגה (או עוגות) מגניב במחבת על מתלה במשך 10 דקות ולהפוך אותו על מתלה תיל משומן. Reinvert כך החלק העליון הוא זקוף.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לשפוך זיגוג על top.To הפוך את הדובדבן, בשילוב חמאה מומסת ואבקת סוכר בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את השמנת על כפית בכל פעם או עד הבלילה רזה מספיק כדי לשפוך. מוסיפים קצת וניל. ודא העוגה היא מגניב לחלוטין לפני הוספת הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם