עוגת פודינג שזיפים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 533 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן, סירופ מייפל, קרם דה קסיס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, עוגת פודינג שזיפים, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. הפוך את הקרום. טוחנים את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון, מקפידים לא לערבב יתר על המידה.
פרוש דק על תבנית עוגה תחתונה נתיק 11 אינץ', ואת הצדדים, לטפוח בחוזקה.
מפזרים את החלק התחתון של הקרום עם קמח התירס.
מורחים את השזיפים באופן שווה בתחתית.לעבד את כל החומרים פודינג עד חלקה, ויוצקים בעדינות ובאופן שווה על השזיף.
אופים 40 דקות, או רק עוד קצת, עד רפרפת הוא בקושי להגדיר.