עוגת פטל-לימונדה
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת פטל-לימונדה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 463 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבוני ביצה, תערובת עוגת בטי, לימונדה להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פטל-לימונדה, לימונדה פטל, ו עוגת פטל-לימונדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה קטנה, לערבב מים חמים וג 'לטין עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין; מגניב מעט.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, 1/4 כוס תערובת ג ' לטין, 1/4 כוס של תרכיז הלימונדה, המים, שמן וחלבוני ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות.
יוצקים למחבת. שמור שאריות תערובת ג ' לטין וריכוז לימונדה.
אופים 25 עד 31 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לתקוע עוגה חמה כל סנטימטר עם מזלג tines.
הסר 1 כף של תערובת ג ' לטין שמורה כוס פודינג במיקרוגל או קערה קטנה. בקערה קטנה אחרת, מערבבים את תערובת הג ' לטין שנותרה ונשארו 1/4 כוס לימונדה להתרכז; יוצקים לאט על העוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לקפל יחד ציפוי ציפוי מוקצף ציפוי; עוגת פרוסט. מיקרוגל 1 כף תערובת ג ' לטין שנחשפה על 10 שניות גבוהות לנוזל. באמצעות כף מדידה 1/4 כפית, מניחים טיפות קטנות של תערובת ג 'לטין על ציפוי; עם כפית או קיסם, מערבולת ג' לטין לתוך ציפוי.
מקשטים כל חתיכה עם פטל ורצועות קליפת לימון. חנות מכוסה במקרר.