עוגת קטיפה אדומה
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. גריז ושני מחבתות עגולות 9 אינץ עם קלף או קו 24 כוסות cupcake עם מצעים נייר.לנפות יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קקאו. אתה רוצה להסיר כל גושים, כי הבלילה הזאת רק מקבל עוררה ולא הוכה. מערבבים את sugar.In קערה שנייה, לערבב את חלב החמאה, שמן, וביצים עם מערבל כף יד או לעמוד עד מעורב היטב. מערבבים את צבע מאכל, חומץ ווניל.
מוסיפים את החומרים היבשים לאט ומערבבים עד לשלב מלא. אל תכה יותר מדי או שתסתכן בהקשחת הגלוטן שבקמח.פיצול הבלילה בין הסירים.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד עוגות האביב בחזרה כאשר נגע. אם אפיית עוגות, להתחיל לבדוק עבור doneness ב 20 דקות. אפשר להתכרבל במחבת. ברגע שמגניב, להפוך את העוגה מתוך מחבת. חותכים את כל מעוגל העליון לרמה
עוגות.תאכל גבינת שמנת וחמאה בטמפרטורת החדר. עם קובץ מצורף ההנעה של מערבל לעמוד או שפחה, מערבבים חמאה וגבינת שמנת יחד. לאט להוסיף ממתקים; סוכר.
מוסיפים וניל אחרון ומערבבים עד פלאפי.