אם יש לכם סוכר, קמח עוגה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לביבות תפוח אדמה עם שמנת חמוצה קינמון, אגוז קינמון-עוגת שמנת חמוצה, ו מאפינס קינמון תפוחים עם שמנת חמוצה: בריא, טעים להתחיל את היום שלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריז מחבת bundt ולהניח בצד. התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. לנפות יחד קמח עוגה, קמח כוסמין, סודה לשתיה, קינמון, כמון, וקיין. מערבבים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
קמח כוסמין
קמח עוגה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב שמנת חמוצה וסוכר. עם מערבל חשמלי, להכות על מהירות בינונית במשך 4 דקות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים כל אחד עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים וניל ופעימה לדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
מוסיפים את הקמח והתבלינים למרכיבים הרטובים, מכים במהירות נמוכה רק עד לשלב. עם מרית גומי, לקפל תפוחים ושקדים עד שהם מפוזרים באופן שווה. אל תערבבו במרץ רב מדי או שתשטחו את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת bundt מוכן.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
אופים עד קיסם מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור ולהגדיר על מדף קירור על הדלפק. אפשר לעוגה להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
ברגע העוגה הוא מגניב, להפוך אותו על צלחת הגשה.
10
מפזרים את החלק העליון עם אבקת סוכר. חותכים ומגישים כל חתיכה עם מנה של קרם fraîche.