עוגת קצפת תות
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 475 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, תמצית vanillan, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד תות קצפת, פודינג תות מרי אן עוגה עם קצפת, ו עוגת פאונד עם קצפת לימון.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב לא-מגיב בינונית וזורקים לתותים מעילים היטב.
מחממים תנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש העליון. חמאה וקמח שני (8 אינץ') מחבתות עוגה. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד לתוך קערת ערבוב; סט aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט, לשלב שמן צמחי, מים, גרידת לימון, תמצית וניל, חלמונים, ו 1 1/4 כוסות של הסוכר. שוט על מהירות בינונית, עד התערובת אוורירית ואור בצבע, על 5 עד 7 דקות. כבה את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה; להוסיף מרכיבים יבשים שוט עד חלקה, על 1 דקה more.In קערה נקייה, מקציפים חלבונים לפסגות בינוניות.
להוסיף 1/4 סוכר כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה יותר. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/4 של חלבוני הביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב.מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות.
אופים עד פני השטח של עוגות קפיצים בחזרה כאשר לחוץ ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 עד 35 דקות.
מניחים את הקערה ניקה של מערבל לעמוד ואת מצורף השוט במקפיא במשך 10 דקות.
מערבבים תמצית וניל, סוכר ושמנת כבדה בקערה המצוננת ושוט במהירות בינונית עד פסגות בינוניות טופס, כ 2 דקות.מכסים ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות שעה אחת. (הציפוי יכול להיות מוכן עד 12 שעות קדימה.) כדי להרכיב: באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את צמרות העוגות לפי הצורך, כך שהם ברמה.
מניחים קליעי עוגה על משטח נקי ויבש, באמצעות מברשת מאפה, מברשת 1/2 של סירופ תות שמורות בצד לחתוך של העוגה הראשונה עגול; לחזור על הצד לחתוך של העוגה השנייה עגול.באופן שווה להפיץ 1/4 של מילוי mascarpone על הצד לחתוך של שכבת העוגה התחתונה. סדר תותים עומדים זקוף, גזע בסופו של דבר למטה, על שכבת מסקרפונה לקצץ לפי הצורך כדי ליצור שכבה אפילו. מכסים פירות יער עם המילוי הנותר, כדי להיות בטוח למלא כל חלל ריק.
מניחים שכבת עוגה שנייה מעל מסקרפונה ותותים, לחתוך את הצד למטה, לחיצה בעדינות כדי לאבטח אותו. באמצעות מרית אופסט או מרית ארוכה, דקה, מורחים 3/4 כוס של ציפוי בשכבה דקה מעל הצדדים של העוגה. החזירו את הציפוי והעוגה למקרר עד להגשת הציפוי על העוגה, כ-15 דקות.
מורחים את הציפוי הנותר בכל רחבי החלק העליון והצדדים של העוגה.
בואו לשבת במקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.