קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קצפת תות

עוגת קצפת תות
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 475 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, תמצית vanillan, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד תות קצפת, פודינג תות מרי אן עוגה עם קצפת, ו עוגת פאונד עם קצפת לימון.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב לא-מגיב בינונית וזורקים לתותים מעילים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
מחממים תנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש העליון. חמאה וקמח שני (8 אינץ') מחבתות עוגה. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד לתוך קערת ערבוב; סט aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט, לשלב שמן צמחי, מים, גרידת לימון, תמצית וניל, חלמונים, ו 1 1/4 כוסות של הסוכר. שוט על מהירות בינונית, עד התערובת אוורירית ואור בצבע, על 5 עד 7 דקות. כבה את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה; להוסיף מרכיבים יבשים שוט עד חלקה, על 1 דקה more.In קערה נקייה, מקציפים חלבונים לפסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להוסיף 1/4 סוכר כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה יותר. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/4 של חלבוני הביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב.מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
אופים עד פני השטח של עוגות קפיצים בחזרה כאשר לחוץ ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים את הקערה ניקה של מערבל לעמוד ואת מצורף השוט במקפיא במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים תמצית וניל, סוכר ושמנת כבדה בקערה המצוננת ושוט במהירות בינונית עד פסגות בינוניות טופס, כ 2 דקות.מכסים ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות שעה אחת. (הציפוי יכול להיות מוכן עד 12 שעות קדימה.) כדי להרכיב: באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את צמרות העוגות לפי הצורך, כך שהם ברמה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים קליעי עוגה על משטח נקי ויבש, באמצעות מברשת מאפה, מברשת 1/2 של סירופ תות שמורות בצד לחתוך של העוגה הראשונה עגול; לחזור על הצד לחתוך של העוגה השנייה עגול.באופן שווה להפיץ 1/4 של מילוי mascarpone על הצד לחתוך של שכבת העוגה התחתונה. סדר תותים עומדים זקוף, גזע בסופו של דבר למטה, על שכבת מסקרפונה לקצץ לפי הצורך כדי ליצור שכבה אפילו. מכסים פירות יער עם המילוי הנותר, כדי להיות בטוח למלא כל חלל ריק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מניחים שכבת עוגה שנייה מעל מסקרפונה ותותים, לחתוך את הצד למטה, לחיצה בעדינות כדי לאבטח אותו. באמצעות מרית אופסט או מרית ארוכה, דקה, מורחים 3/4 כוס של ציפוי בשכבה דקה מעל הצדדים של העוגה. החזירו את הציפוי והעוגה למקרר עד להגשת הציפוי על העוגה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מורחים את הציפוי הנותר בכל רחבי החלק העליון והצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בואו לשבת במקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.