קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קרם ברולה

עוגת קרם ברולה
פאי קרם ברולה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שעועית וניל, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין. להנמיך את התנור ל 149°
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה, לטאטא יחד ביצים וחלמונים במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב את הסוכר ואת הזרעים גירדו מתוך שעועית וניל לשפשף את הסוכר לתוך וניל, אשר יסייע לשבור גושים. המשך לטאטא את תערובת הביצים כפי שאתה לאט להזרים את תערובת הסוכר לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להקציף מבלי לעצור כמו שאתה מוסיף את הסוכר, ואז להקציף לרגע נוסף פעם כל הסוכר כבר הוסיף, עד הביצים הם גוון בהיר מאוד של צהוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא את הקרם, חלב ומלח עד שהם מעורבבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר, ואז לשפוך לתוך קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
אופים עד המילוי מוגדר אבל עדיין מתנועע, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשים אותו במקרר לפחות 2 שעות כדי להירגע ולהגדיר. כאשר אתה מוכן לשרת, מפזרים נשאר 1/2 אונקיה של סוכר על פני השטח של העוגה ולהטות את העוגה סביב עבור מעיל אפילו של סוכר. השתמש בקצה של מגרד ספסל מתכת או עובש טבעת שמתאים בתוך קרום העוגה כמגן כדי להגן על הקרום כפי שאתה מביא לפיד קולינרי מואר רק קרוב מספיק לפני השטח של העוגה כי הסוכר מתחיל להמיס caramelize. להזיז את הלפיד סביב העוגה כדי למנוע חריכה של פודינג, המטרה היא להמיס caramelize הסוכר מבלי לשרוף את פודינג מתחת. אפשר לעוגה לשבת במשך כמה דקות, ואז בעדינות לפצח את משטח הקרמל עם כף בכל רחבי. תחתוך ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד