קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרם חמאה

עוגת קרם חמאה
פאי קרם חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 367 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, מעטפת מאפה, ג'ינג'ר טחון וקינמון טחון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 60%. ציון זה הוא מוצק. נסו קרם קוקוס Pie...My האהוב ביותר עוגות קרם פעם, קרם קוקוס Pie...My האהוב ביותר עוגות קרם פעם, ו פאי דלעת חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים סקווש לשניים; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים את הדלעת החתוכה כלפי מטה בכלי בטוח למיקרוגל; הוסף מים חמים. מכסים ומיקרוגל למשך 13-15 דקות או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוף את עיסת ומועכים. מניחים בצד 1-1 / 2 כוסות דלעת (שמור את הדלעת שנותרה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הדלעת עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את הסוכר, תוספת הקרמל, הקינמון, המלח, הג ' ינג ' ר והציפורן עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סכין קילוףסכין קילוף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה, לטאטא חלב קר תערובת פודינג במשך שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מערבבים לתערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
6
כף לקליפת מאפה. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
7
מקשטים בקצפת וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.