עוגת רועה רפאים
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב בקר, אבקת שום, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת רועה רפאים, פשטידת רועים, ו עוגות רפאים.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. הגדר 12 אפונה (מירקות קפואים) בצד לקישוט.
מוסיפים ירקות קפואים הנותרים, עגבניות ורוטב לתערובת בשר.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מים חמים, חמאה ואבקת שום לרתיחה.
הסר מהחום; הוסף חלב. מערבבים בתפוחי אדמה יבשים; להתמזג היטב.
תערובת בשר כפית לתוך ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) או אליפסה (2 1/2-quart) זכוכית תבנית אפייה. עם כפית גדולה, לעשות 6 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה על גבי תערובת בשר כדי להיראות כמו רוח רפאים.
מקום 2 אפונה שמורה על כל תל כדי להיראות כמו עיניים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד תפוחי אדמה נקבעים תערובת חם.