קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד אגוז קנטאקי

עוגת שוקולד אגוז קנטאקי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין פאי קנטקי אגוז שוקולד בבית. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 26%. מתכונים דומים: פאי שוקולד ואגוזים מקנטקי, פאי אגוזי שוקולד בסיסי של קנטאקי, ו קנטאקי מירוץ יום בורבון שוקולד אגוז פאי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: משקולות עוגה או שעועית יבשה לשימוש כמשקולות עוגה
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
דופקים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה בקערת מעבד המזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים מחצית מהחמאה ודופקים עד שהתערובת דומה לקמח תירס עדין.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס משובחקמח תירס משובח
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מוסיפים את יתרת החמאה וממשיכים לפעום עד שהיא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את הבורבון ודופקים עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6
יוצקים פנימה 1 עד 2 כפות מי קרח, מעט בכל פעם, עד שהבצק פשוט מתאחד ושומר על צורתו כשהוא סוחט. הופכים את הבצק על דף ניילון גדול, אוספים לדיסק ועוטפים היטב. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 11 אינץ 'ומתאימים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', מכווצים את הקצוות. מצננים כדי להגדיר את הקרום, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
דוקרים את תחתית ודפנות הקרום בעזרת מזלג. התאימו את הקרום בנייר אלומיניום והכבידו אותו עם משקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
אופים עד קצה הקרום הוא רק זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מסירים את נייר הכסף והמשקולות וממשיכים לאפות עד שתחתית הקרום מזהיבה קלות וכבר לא מבריקה, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
12
יוצקים את אגוזי המלך והשוקולד לתחתית הקרום שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
13
שלב את הסוכר, הקמח, החמאה והמלח בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה והניח בצד. מקציפים קלות את סירופ התירס, הבורבון, הווניל והביצים בקערה גדולה. מערבבים יחד את המים החמים והסודה לשתייה לפני הקצפה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תערובת הקמח ואז יוצקים על האגוזים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי פשוט מוגדר, כ-45 דקות. מצננים לגמרי על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מגישים עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים2קרום: פירורי קרקר גרהםוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קל2 כפות בורבוןסירופ תירס קל2 כפות בורבון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2larges(חלקית &)(חלקית &)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10קצת קישואים קצוציםמי קרח, לפי הצורך. מי קרח, לפי הצורך.1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1אוראו ממולאים כפוליםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה8קרום: פירורי קרקר גרהם(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצאי אגוז קצוצים גסחצאי אגוז קצוצים גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים10קצת קישואים קצוציםקצפת, להגשה, אופציונליתקצפת, להגשה, אופציונלית

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.