עוגת שוקולד גרמנית טעונה בראוניז תערובת
בראוניז תערובת עוגת שוקולד גרמנית טעונה עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד גרמנית, שבבי שוקולד חלב, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד גרמני, בראוניז שוקולד גרמני, ו בראוניז שוקולד גרמני.
הוראות
תנור חום עד 177°. בנדיבות גריז התחתון הצדדים של 9-או 10 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את העוגה, חמאה מומסת, ביצה, חלב ופקאנים עד בשילוב. מקפלים בשוקולד צ ' יפס וקוקוס. (בלילה יהיה עבה.) קלות באופן שווה הקש הבלילה במחבת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.