קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית

עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו פקאן, שוקולד גרמני, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.ממלאים סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השוקולד בקערת נירוסטה או זכוכית, מניחים את הקערה על פני המים הבוערים (להיות בטוח שזה לא נוגע במים), ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין, על 3 עד 5 דקות; להפריש להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור את כל גושים; להגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם החמאה הנמדדת וסוכר על מהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז חלמון הביצה, פועם אחרי כל תוספת עד משולב באופן שווה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הוניל והשוקולד המומס ומחזירים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה, ומערבבים עד לשילוב שווה, כ-30 שניות.הפחת את המהירות לרמה בינונית נמוכה והוסף שליש מהמרכיבים היבשים השמורים. כאשר רק incorporated, להוסיף חצי חלב החמאה. חזור, גירוד את הקערה לפחות פעם אחת ומסתיים בשליש האחרון של החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים את השמנת, הסוכר והחלמון ביצה בסיר בינוני על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהחמאה נמסה ומאוגדת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו מגניב לחדר temperature.To להרכיב:לאחר העוגה התקררה, בזהירות להעביר אותו ללוח חיתוך ולפרוס אותו לשלישים (החלקים צריכים למדוד כ 4 אינץ 'רחב על ידי 9 אינץ' ארוך), זמירה לפי הצורך כדי להפוך את החלקים אפילו ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מורחים כשליש מהמילוי באופן שווה על החלק העליון של 1 חתיכת עוגה, ועוד שליש מהמילוי מעל החלק העליון של חתיכה שנייה. מחסנית 2 חתיכות ומניחים את החתיכה האחרונה, מעוטר על גבי. תניח בצד את השליש האחרון של המילוי.באמצעות כשליש של קרם חמאה וניל, פרוסט הצדדים העליון של העוגה. (אל תדאגו להסתכל על נקודה זו—זה רק מעיל בסיס, או שכבת פירורים, וזה יהיה מכוסה מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מניחים את העוגה במקפיא במשך כ 10 דקות, או את המקרר במשך כ 20 דקות, עד הציפוי מוגדר מעט קשה. באופן שווה להפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים של העוגה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של המילוי על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים