קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד וגבינה

עוגת שוקולד וגבינה
מתכונים דומים: דני גבינת שוקולד, גבינת שמנת שוקולד דנית, ו עוגת שוקולד, פירות יער וגבינת שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מילוי: בקערה קטנה, לערבב יחד את הגבינות, חלמון ביצה, קמח, סוכר, וניל ומלח עד חלקה. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים כל גיליון של מאפה לתוך 4 ריבועים בגודל שווה. שים 4 ריבועי מאפה על כל תבנית אפייה מוכנה. כפית על 2 עד 3 כפיות של המילוי למרכז של כל חתיכת מאפה. מקפלים 1 בפינה של המאפה באלכסון על המילוי כדי בתוך 1 אינץ ' של הפינה הנגדית. באמצעות מברשת מאפה, מברשת מקופלת מקופלת מקופלת קלות עם ביצה מוכה. מקפלים את הפינה הנגדית מעל בצק מוברש ביצה כדי ליצור דנית פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מברישים את המאפה עם ביצה מוכה ואופים עד נפוחה וזהב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®