קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד וגבינה

עוגת שוקולד וגבינה
מתכונים דומים: דני גבינת שוקולד, גבינת שמנת שוקולד דנית, ו עוגת שוקולד, פירות יער וגבינת שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מילוי: בקערה קטנה, לערבב יחד את הגבינות, חלמון ביצה, קמח, סוכר, וניל ומלח עד חלקה. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים כל גיליון של מאפה לתוך 4 ריבועים בגודל שווה. שים 4 ריבועי מאפה על כל תבנית אפייה מוכנה. כפית על 2 עד 3 כפיות של המילוי למרכז של כל חתיכת מאפה. מקפלים 1 בפינה של המאפה באלכסון על המילוי כדי בתוך 1 אינץ ' של הפינה הנגדית. באמצעות מברשת מאפה, מברשת מקופלת מקופלת מקופלת קלות עם ביצה מוכה. מקפלים את הפינה הנגדית מעל בצק מוברש ביצה כדי ליצור דנית פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מברישים את המאפה עם ביצה מוכה ואופים עד נפוחה וזהב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה