חזיר Milanese דורש על 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טימין, עגבניות שרי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה טוב. נסו חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
על צלחת, לשלב panko, פרמזן, פטרוזיליה, טימין, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל; מערבבים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
8 (U-12) שרימפס
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כוסות שיני שום
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. לדלות צלעות בקמח, לנער את עודף, ואז לטבול ביצים, לתת עודפי לטפטף. לאחר מכן, לדלות צלעות בתערובת panko, לחיצה בעדינות לדבוק פירורי לחם לשני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
4
מקום צלעות על צלחת.
5
כף חמה 2. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן חם אבל לא מעשן, להוסיף 4 צלעות למחבת ומבשלים, הופך פעם אחת עם מלקחיים, עד צלעות הן חום זהוב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. לחסל מחבת. חזור עם 2 כף. שמן וצלעות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מערבבים ארוגולה ועגבניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
8
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן ומיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות. מחלקים סלט ארוגולה בין 4 צלחות ומניחים 2 צלעות על גבי.