עוגת שוקולד טבעונית עם ציפוי לבן וגנאש שוקולד
עוגת שוקולד טבעונית עם ציפוי לבן וגאנש שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1315 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן, שמנת וניל ללא חלב, ממרח חמאה טבעוני איזון כדור הארץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אספרסו קאפקייקס עם שוקולד חלב גנאש וזיגוג שוקולד לבן, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
אתה עושה את גנאש הראשון כפי שהוא צריך זמן להגדיר
במחבת רוטב קטנה שמנת חמה עד שהוא מתחיל לרתוח.
מניחים שוקולד בקערה ושופכים שמנת חמה מעל. מערבבים עד חלקה. להפריש לאחר כך.מחממים תנור 350ºF. שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מערבבים מרכיבים יבשים בקערת ערבוב.
מוסיפים יוגורט, חלב, שמן, וניל, ומערבבים עד מעורבב.מוסיפים לאט מים רותחים ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
הסר מהתנור, מגניב במשך 10 דקות.שים עוגה על צלחות. מגניב לגמרי.ממרח קרם חמאה.לאט לאט לערבב בסוכר של קונדיטור.
להוסיף שמנת כף אחת בכל פעם כדי להשיג עקביות הרצוי.לשים ציפוי על גבי שכבה 1 (עבה)העליון עם השכבה העליונה.עוגת פרוסט, העליון צריך להיות עבה.מערבבים Ganache.
טפטוף גנאש בצדדים של עוגה.בזהירות, לכסות למעלה עם גנאש.
בואו עוגה לשבת במשך שעה או שתיים להגדיר לחלוטין.