קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שוקולד טירמיסו

עוגת שוקולד טירמיסו
אם יש לכם קקאו, קפה עשיר חזק, סוכר demerara, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שוקולד טירמיסו, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו עוגת טירמיסו.

הוראות

1
עבור העוגות, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה ושורה 2 x 20cm כריך פחיות. ממיסים את החמאה ומאפשרים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
שים את הביצים, סוכר ווניל לתוך קערה להקציף במשך כ 8 דקות או עד התערובת היא חיוורת, עבה יש פי שלוש בנפח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לנפות את הקמח, קקאו, אבקת אפייה וקורט של מלח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים את החמאה המקוררת סביב קצה הקערה ומקפלים פנימה עד לשלב מלא. מחלקים את הבלילה בין קופסאות מוכן ואופים במשך 10-12 דקות או עד שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגות יוצא נקי. אפשר להתקרר בקופסאות במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בינתיים, לעשות את המילוי. ממיסים את הסוכר בקפה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
שים את החלמונים, סוכר מרסלה לתוך קערה חסינת חום, ולאחר מכן להגדיר על מחבת גדולה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להקציף במשך 5 דקות עד התערובת היא עבה ויש לו שולש נפח לוודא את התערובת היא עבה באמת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מהחום וקח את הקערה מהמחבת. תמשיך להקציף עד שהתערובת תהיה מגניבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
ממיסים את השוקולד הלבן הקצוץ במיקרוגל על נמוך ולאפשר להתקרר מעט. בינתיים, לנצח את mascarpone עד חלקה, ואז לקפל לתוך תערובת הביצה עם שוקולד לבן מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
חותכים את העוגות בחצי אופקית.
12
מניחים שכבה אחת בתחתית בדיל springform 20cm.
13
מברשת עם סירופ קפה להפיץ עם 3 כפות של תערובת mascarpone. לפזר עם 1 כף שוקולד מריר מגורד, ואז לחזור עד שתסיים עם השכבה הרביעית של העוגה. כיסוי עם סרט נצמד וצינה לפחות 2 שעות יחד עם תערובת mascarpone הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
סירופ טעםסירופ טעם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
14
הסר את הפח ולשים את העוגה על צלחת הגשה, ואז לכסות עם תערובת mascarpone הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
15
מערבבים את שוקולד מריר הנותרים עם שוקולד לבן מגורד ולחץ בזהירות על צדי העוגה. אבק העליון עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "