אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מתנשאים עוגות סטאוט שוקולד ללא קמח, עוגת שכבות קוקוס מתנשאת, ו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' קפיץ בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את השוקולד מריר ולא ממותק בקערה חסינת חום והניח מעל סיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים). מערבבים עד שהשוקולד נמס, ואז מסירים את הקערה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בינתיים, להביא את הבירה ווניל לרתיחה נמוכה בסיר. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הבירה, ואז שוקולד נמס, עד בשילוב, על 2 דקות. בהדרגה להכות בחמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד קיסם יוצא עם כמה פירורים, על 35 דקות. מגניב במחבת על מתלה 1 שעה, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו להתקרר לחלוטין.
9
הפוך את מרנג: מיקרוגל שוקולד, חמאה וסירופ תירס בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי