קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מריר מוקרם

עוגת שוקולד מריר מוקרם
עוגת שוקולד מריר קטיפתי דורשת בערך 5 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, חלב, פודינג שוקולד ועוגת תערובת מילוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 62 מעריצים. , שהוא מוצק. נסו עוגת שוקולד מריר מוקרם, פודינג שוקולד מריר, ו עוגיות שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר עד שהוא דומה פירורי קרקר גרהם (או למעוך דק במעבד מזון).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום עד מעורבב. לחץ על תערובת הקרום באופן שווה ובתקיפות בצדדים התחתונים ולמעלה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
אופים 10 עד 12 דקות או עד המשרד. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לבשל חלב פודינג לערבב על חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים צ ' יפס; מערבבים עד שבבים נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8
יוצקים לתוך קערה בינונית; לכסות את פני השטח של פודינג עם לעטוף פלסטיק. מקררים כ 2 שעות או עד קר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
כפית ולהפיץ פודינג באופן שווה לקרום. מקררים לפחות 4 שעות עד הסט. למעלה כל מנה עם ציפוי מוקצף סלסול שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'