קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת שוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה

עוגת שוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה
עוגת השוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך דבשה, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו פחזניות עם קצפת קפה.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, חמאה, וקיצור. דופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר, מלח, ו 4 כפות מי קרח. באמצעות מזלג, מערבבים בהדרגה את תערובת מי הקרח לתערובת הקמח—הבצק יהיה בגושים מחוספסים ונוקשים למדי. אם יש קמח מאוגד בתחתית הקערה, טפטוף במי קרח יותר, 1/2 כף בכל פעם, ולהשתמש במזלג כדי לשלב אותו בעדינות. אל תעבדי יותר מדי על הבצק, או שהמאפה יהיה קשה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות, לאסוף לתוך כדור, ולשטח לתוך דיסק בערך 1 אינץ ' דק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע מראש ומאוחסן, עטוף פלסטיק במקרר, עד 2 ימים או קפוא, עד 1 שבוע; להפשיר במקרר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולאחר מכן מעבירים לצלחת עוגה עמוקה צלחת 9 אינץ'. לקצץ את הקצה, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה מתחת, crimp קצה דקורטיבי. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של קליפת העוגה בכל רחבי ואז להירגע במשך 30 דקות. האם קדימה: פגז העוגה יכול להיות התאספו עד לנקודה זו ומאוחסן, עטוף פלסטיק במקרר, עד 2 ימים, או קפוא, עד 1 שבוע; להפשיר במקרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חמאה קלה סיבוב 15 אינץ ' של רדיד ולהניח אותו, חמאה בצד למטה, בתוך קליפת העוגה הצוננת ואז בעדינות ללחוץ על קו הקליפה בנוחות. ממלאים את קליפת העוגה עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת ואופים עד שהמאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, כ -15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. בזהירות להסיר את המשקולות או שעועית ואת רדיד ואופים את הקליפה עד הזהב חיוור בכל רחבי, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מברשת את כל משטח הבצק עם חלמון ביצה מוכה קלות, להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את הפקאן, שוקולד, וקמח, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה וסוכר חום להכות על מהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את סירופ התירס, מולסה, ליקר בטעם קפה, וניל ומלח ומכה עד incorporated (אם התערובת נראית מפרידה או אינה משלבת, להחליף את הקובץ המצורף המשוט עבור מצורף whisk ו whisk עד incorporated).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
(מקרטון)(מקרטון)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים מעל תערובת שוקולד פקאן ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
7
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה מקורר ואופים עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין. האם קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה, מקורר, ומאוחסן, עטוף בשכבה כפולה של פלסטיק ומקורר, עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk או קערת ערבוב גדולה עם מיקסר כף יד, שוט קרם, סוכר וליקר בטעם קפה עד הקרם מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
רגע לפני ההגשה, לחתוך פרוסות לתוך העוגה ואז לחמם את העוגה כולה בתנור 163° עד רק מחומם דרך, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מגישים פרוסות עם גושים של קצפת קפה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה

מרכיבים

128פלפל האבנרוsemisweet או שוקולד מריר, קצוץ גסsemisweet או שוקולד מריר, קצוץ גס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ליקר בטעם קפה, כמו קלואהליקר בטעם קפה, כמו קלואה3קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3קרום: פירורי קרקר גרהםמולסה כההמולסה כהה1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה, מוכה קלותחלמון ביצה, מוכה קלות4largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אונקיות (על חצאי פקאן, קלוי1/2 אונקיות (על חצאי פקאן, קלוי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה9קרום: פירורי קרקר גרהם(1 מקל בתוספת 1 כף) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 מקל בתוספת 1 כף) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור3קרום: פירורי קרקר גרהםקיצור ירקות, צונן לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקיצור ירקות, צונן לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.