עוגת השוקולד של השטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 933 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת אוכל השטן עם גנאש שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ 'סרט אצטט ברוחב 21/2 אינץ', ראה הערה של קוק*.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח 3 פעמים, מניחים בצד. קרם את החמאה עם הסוכר עד שהיא בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם שמכות היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
שלב את חלב החמאה, הקפה ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
7
מערבבים פנימה 1/3 מהחומרים היבשים, ואז מחצית מהחומרים הרטובים. חזור על הפעולה עם שאר החומרים היבשים והרטובים, וסיים עם יבש.
8
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
9
אופים במשך שעה 1, עד שיפוד מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר 15 דקות. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חותכים את העוגה ל -2 שכבות.
11
סנדוויץ ' מוקצף גנאש בין 2 שכבות ולהפיץ גנאש יותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. עוטפים את האצטט המכוסה בשוקולד סביב העוגה, צד השוקולד פנימה, חופפים מעט את הקצוות. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב. מוציאים בזהירות את האצטט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
12
בסיר בינוני על אש גבוהה מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד. מערבבים במהירות עד שכל השוקולד נמס והתערובת בצבע אחיד וחלק. מצננים לטמפרטורת החדר תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מקציפים את הגנאש בקערה צוננת עד שנוצרות פסגות נוקשות, ראו הערה של קוק*.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
חותכים חתיכה של סרט אצטט ברוחב 2 1/2 אינץ ' מספיק זמן כדי לעטוף את העוגה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
הניחו את האצטט על משטח ישר ומורחים את השוקולד באופן שווה על פני כל המשטח בעזרת מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
16
מרימים בזהירות את הצד האצטט, השוקולד לכיוון העוגה, ועוטפים אותה, לוחצים אותה קלות לצד העוגה. עבדו במהירות; השוקולד עדיין צריך להיות דביק כשהוא עטוף על העוגה. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.