המתכון צרוב צדפות עם סלסה עגבניות, תרד, פטריות מוכן בערך 23 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות שנטרל, עגבניות שרי, מלח גס ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות צרובות מחבת עם רוטב עגבניות טרי, צדפות צרובות עם כרישה & פטריות Brandied, ו צדפות צרובות עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.