עוגת שכבות אגוז מוקה רום
עוגת שכבות רום מוקה אגוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם יש לכם אבקת קקאו, תמצית vanillan, רוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת מוקה מוזהבת-אגוז, עוגת שכבות מוקה, ו עוגת שכבות מוקה.
הוראות
חמאה שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות ו בשורה התחתונה עם נייר קלף. חמאה על הקלף ואבק עם פירורי לחם, הקשה על כל עודף. במעבד מזון, דופק את האגוזים עד קצוץ דק.
מוסיפים את אבקת הקקאו, קמח העוגה ואבקת האספרסו והדופק עד שהאגוזים נטחנים היטב.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, לנצח את החלמונים במהירות בינונית עד עבה וחיוור, 3 דקות. לנצח ב 2/3 כוס הסוכר; להגדיל את המהירות גבוהה לנצח עד עבה, על 5 דקות. מקציפים את הוניל. בקערה בינונית, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה ומלח במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 1/3 כוס הנותרים של סוכר לנצח במהירות גבוהה עד הלבנים נוקשים מבריק. מקפלים את החלבונים ביצה אגוזי מלך לתוך תערובת חלמון ב 3 קבוצות; לקפל רק עד לא פסים להישאר.
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות; להחליק את צמרות.
אופים במשך כ 20 דקות, עד שהעוגות זהובות וקפיצות.
להעביר מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגות מגניב לחלוטין. לקלף את הקלף, להפוך את העוגות בצד ימין למעלה.
ממלאים קערה בינונית במי קרח. בקערה בינונית חסינת חום, להקציף את החלמונים, סוכר ומלח. בהדרגה להקציף באספרסו מומס.
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בקושי ומבשלים, ערבוב עם מרית, עד החלמונים הם עבים מספיק כדי לצפות את המרית ואת מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך התערובת רושמת 175, על 10 דקות. מניחים את הקערה באמבט קרח וקריר, ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים בתערובת החלמון ב 4 קבוצות, מכים היטב בין תוספות. מקציפים את הליקר והוניל.
באמצעות סכין משונן, לפצל כל עוגה לשניים אופקית. הגדר שכבה עליונה, בצד לחתוך, על צלחת עוגה; מברשת אותו עם 2 כפות של הרום להפיץ עם 1/2 כוס המילוי. למעלה עם שכבת עוגה תחתונה; מברשת עם 2 כפות יותר של רום להפיץ עם עוד 1/2 כוס מילוי. חזור עם שכבת העוגה העליונה הנותרת, המסתיימת בשכבה התחתונה, לחתוך את הצד למטה.
מברשת את החלק העליון של העוגה עם הנותרים 2 כפות של רום ולהפיץ את הצדדים של העוגה עם שכבה דקה של מילוי.
מורחים את המילוי הנותר על החלק העליון. לחץ על האגוזים הקצוצים סביב הצד של העוגה. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות או לילה.
תן את העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ואז לפזר את חצאי אגוז על גבי לפני ההגשה.