עוגת שכבות שוקולד מנטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד מנטה, מהפך עוגת שכבות שוקולד מנטה, ו עוגת שכבות שוקולד עמוקה עם קרם חמאה מנטה מרשמלו.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף.
לנפות הראשון 5 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים מרכיבים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה ב 3 תוספות כל אחד, להכות עד מעורבב היטב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות (נדיב 2 כוסות לכל); החלק העליון של הבלילה.
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים עדיין מחובר, כ 25 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 15 דקות. להפוך עוגות על מדפים; לקלף את הנייר. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
מורחים 1 1/4 כוסות שמנת מנטה קצפת מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מורחים 1 1/4 כוסות שמנת מנטה קצפת מעל. למעלה עם שכבת עוגה שלישית.
מורחים שאריות קצפת מנטה מעל וצדדים של עוגה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 6 שעות. ערימת תלתלי שוקולד במרכז העוגה.