קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת שכבות שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם חמאה, תערובת פודינג שוקולד מיידי) תערובת פודינג וניל מיידית, שוקולד חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם תרסיס בישול ומרפדות בנייר שעווה. מצפים נייר שעווה בתרסיס בישול ואבק בקמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
בקערה גדולה מקציפים את ארבעת המרכיבים הראשונים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך מחבתות מוכן.
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקררות. קלף בעדינות נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה גדולה, לטאטא הראשון ארבעה מרכיבים מילוי במשך 2 דקות (תערובת יהיה עבה). מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; למעלה עם מחצית המילוי. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה השלישית. בקערה חסינת מיקרוגל, מיקרוגל את מרכיבי הזיגוג, ללא כיסוי, בעוצמה של 30% למשך 45 שניות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה