עוגת שמנת צימוקים רום
עוגת קרם עם חמאה וצימוקים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1064 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי מוקצף, ביצים, רוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, תותים ופאי שמנת, ו גלידת פופקורן עם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
להכין ולאפות Piecrust בצלחת עוגה 9 אינץ'. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
לשלב צימוקים ורום בקערה קטנה במיקרוגל בטוח; מיקרוגל גבוה במשך 1 דקה או עד צימוקים הם שמנמנים. תניח בצד.
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, מלח, וביצים בקערה גדולה, ומערבבים היטב עם מקצף.
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים תערובת במחבת; מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 10 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
פודינג כפית לתוך קערה; מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 10 דקות או עד פודינג מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה מקרח. מערבבים בצימוקים ווניל; תערובת כפית לתוך קרום מוכן.
מורחים קצפת באופן שווה על מילוי. כיסוי רופף להירגע 8 שעות או עד המשרד.