קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים

עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים
עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קמח אורז, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 16%. נסו עוגת שקדים כתומה (ללא גלוטן), עוגת שקדים כתומה הפוכה (ללא גלוטן), ו עוגת שקדים תפוזים ללא גלוטן עם מיץ רימון פום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים מחבת קפיצית 10 אינץ ' עם ספריי בישול, ואבק עם קמח אורז.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, מקציפים חלמונים עם 2/3 כוס סוכר עד עבה וחיוור באמצעות מיקסר חשמלי. זה ייקח בערך 5 דקות. מערבבים את קמח האורז ומיץ תפוזים, ואז לקפל את ארוחת שקדים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קמח אורזקמח אורז
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערת זכוכית או מתכת נפרדת, מקציפים 3 חלבונים ביצה עד שהם יכולים להחזיק שיא נוקשה. מקפלים לתוך תערובת שקדים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים לתוך המחבת מוכן, ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל. הפעל סכין סביב הקצה החיצוני של העוגה כדי לעזור להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
כדי להפוך את הרוטב כתום, שמנת יחד את החמאה 2 כוסות סוכר לבן בקערה בינונית. מערבבים בקרם, ומניחים את המנה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים במיץ תפוזים וגלידה. מקציפים 4 חלבונים ביצה בקערה נפרדת עד פסגות רכות טופס. מקפלים לרוטב הכתום. כף מעל העוגה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה