עוגת תבלינים סוכר חום עם שמנת ותפוחים מקורמלים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם, סודה לאפייה, תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת סוכר חום-ספייס עם תפוחים מקורמלים, חמאה ספייס שכבת עוגה עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום, ו אננס מקורמל עם סוכר חום-גלידת ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. חמאה קלה ומחבת עוגת קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
קליפת תפוחים הליבה, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
מורחים חמאה מרוככת בשכבה זוגית על תחתית מחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' ומפזרים סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פלחי תפוחים ומבשלים על חום מתון, מבלי לערבב, עד שהסוכר נמס ותפוחים מתחילים לפלוט נוזל, כ -10 דקות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם רק מכרז ומיצים להיות syrupy, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים סירופ ממחבת לתוך קערה קטנה חסינת חום, ואז תפוחים מוקפצים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל ורך מאוד, על 30 דקות יותר. להחזיר סירופ תפוחים ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, ותבלינים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך. הכה בביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים סירופ מייפל, שמנת חמוצה, וניל ומכים עד בשילוב היטב. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ולאחר מכן לערבב עד רק incorporated.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
הפעל סכין דק סביב קצה המחבת, ולאחר מכן להפוך את העוגה על צלחת לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם תערובת תפוחים חמה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1
* תפוחים קרמל ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם על אש נמוכה.* העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, אז המשיך, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, בטמפרטורת החדר.