עוגת תות חלבית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם סוכר, תותים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts, ו סופגניות חלביות תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת של אנג ' ל. בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
בקערה גדולה נפרדת, היכו 2 כוסות סוכר עם תמצית החמאה והשקדים באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד שמנת; היכו את הביצים במהירות גבוהה במשך 3 דקות, גירוד בצד של הקערה כמה פעמים. מקציפים בתערובת הקמח לסירוגין עם כ 1/3 כוס חלב בכל פעם, ומכים עד חלקה ושמנת, 1 עד 2 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה הוא חום זהוב ולהגדיר, על 1 שעה ו 15 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה צריך לצאת נקי. אפשר להתקרר לחלוטין.
בעוד העוגה הוא קירור, במקום 1 ליטר תותים ו 1 כוס סוכר בסיר על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התותים לרכך לוותר על המיץ שלהם, 5 עד 8 דקות.
מערבבים את קורנפלור ומים בקערה קטנה, ומערבבים את תרחיף לתוך התותים; להביא את המילוי לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 2 דקות. הגדר את המילוי בצד ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
הסר עוגה מהמחבת, וחתוך לחצי אופקית.
מניחים את החצי התחתון של העוגה על מגש הגשה, ומפיצים את מילוי התות החמים מעט על העוגה.
מניחים את החלק העליון של העוגה על גבי המילוי. צנן את העוגה במקרר עד המילוי מוגדר, על 1 שעה.
הכה את הקצפת בקערת מתכת צוננת עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות גבוהה, הוספת 1/4 כוס סוכר בהדרגה, עד הקרם יוצר פסגות נוקשות.
מורחים את הקצפת על החלק העליון, הצדדים, לתוך החור המרכזי של העוגה; העליון עם תותים חצויים לקישוט.