קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה

עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה
עוגת תות-ריבס עם קרום שמנת חמוצה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תותים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו עוגת תות-ריבס עם קרום חיטה מלאה, ריבס תות שדה קרוסטטה עם קרום לבנדר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את התקצור והחמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את קיצור חמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר על 12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אם הבצק מתפורר מאוד, לאסוף אותו לכדור ולשים אותו כמה פעמים כדי להפוך אותו גמיש יותר, ואז לגלגל אותו החוצה.) קו צלחת פאי 9 אינץ 'עם הבצק לקצץ אותו כדי להשאיר 1 אינץ' overhang. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מניחים 1 כפית הסוכר בקערה קטנה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הסוכר הנותרים קורנפלור בקערה גדולה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים 2 כפות של תערובת הסוכר-קורנפלור באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים את ריבס, תותים, ומיץ לימון לקערה עם תערובת הסוכר-קורנפלור הנותרים ומערבבים באופן שווה את הפרי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מרדדים את דיסק הבצק הנותר על משטח מקומח קלות לכ -11 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. באמצעות חותך עגול 1 אינץ', חותמת עיגולים, משאיר לפחות גבול 3 אינץ 'מהקצה ו 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל מעגל (אתה צריך להיות על 12 cutouts). הניחו את עיגולי הגזירה בצד.מערבבים את תערובת ריבס-תות כדי להפיץ מחדש את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
יוצקים אותו לתוך קרום מוכן, הרכבה אותו במרכז, בעדינות לטפוח אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
צחצח את הבצק עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים את הקרום העליון על הפרי וחותכים את הבצק העודף לבליטה של 1 אינץ'. מקפלים את קצה הקרום התחתון מעל הקרום העליון ולחץ לאטום. אם תרצה, לחץ על הקצה, באמצעות האצבע של יד אחת כדי לדחוף את הבצק בין האצבע לבין האגודל של היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
10
מברישים את החלק העליון של העוגה עם כמה הלבן ביצה הנותרים. מסדרים את עיגולי החיתוך לסירוגין מעל הקרום העליון (לא מכסה את החורים), ומברישים את עיגולי החיתוך עם ביצה לבנה, משליכים כל שמאל מעל. מפזרים באופן שווה את הסוכר השמור מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מניחים את העוגה במקפיא בעוד התנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
מניחים תבנית אפייה מרופדת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום על המדף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים עד הקרום הוא חום ואת הפרי מבעבע, על 1 שעה 40 דקות יותר. (מרכז המילוי צריך לקרוא212 על מדחום מיידי לקרוא לו להגדיר כראוי.) אם הקרום סביב הקצוות של העוגה מתחיל חום לפני העוגה נעשה, לכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה