עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה
עוגת תות-ריבס עם קרום שמנת חמוצה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תותים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו עוגת תות-ריבס עם קרום חיטה מלאה, ריבס תות שדה קרוסטטה עם קרום לבנדר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את התקצור והחמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את קיצור חמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר על 12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אם הבצק מתפורר מאוד, לאסוף אותו לכדור ולשים אותו כמה פעמים כדי להפוך אותו גמיש יותר, ואז לגלגל אותו החוצה.) קו צלחת פאי 9 אינץ 'עם הבצק לקצץ אותו כדי להשאיר 1 אינץ' overhang. תניח בצד.
מניחים 1 כפית הסוכר בקערה קטנה ומניחים אותו בצד.
מניחים את הסוכר הנותרים קורנפלור בקערה גדולה להקציף לשלב.
מפזרים 2 כפות של תערובת הסוכר-קורנפלור באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה.
מוסיפים את ריבס, תותים, ומיץ לימון לקערה עם תערובת הסוכר-קורנפלור הנותרים ומערבבים באופן שווה את הפרי. תניח בצד.
מרדדים את דיסק הבצק הנותר על משטח מקומח קלות לכ -11 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. באמצעות חותך עגול 1 אינץ', חותמת עיגולים, משאיר לפחות גבול 3 אינץ 'מהקצה ו 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל מעגל (אתה צריך להיות על 12 cutouts). הניחו את עיגולי הגזירה בצד.מערבבים את תערובת ריבס-תות כדי להפיץ מחדש את המיצים.
יוצקים אותו לתוך קרום מוכן, הרכבה אותו במרכז, בעדינות לטפוח אותו.
צחצח את הבצק עם הלבן של הביצה.
מניחים את הקרום העליון על הפרי וחותכים את הבצק העודף לבליטה של 1 אינץ'. מקפלים את קצה הקרום התחתון מעל הקרום העליון ולחץ לאטום. אם תרצה, לחץ על הקצה, באמצעות האצבע של יד אחת כדי לדחוף את הבצק בין האצבע לבין האגודל של היד השנייה.
מברישים את החלק העליון של העוגה עם כמה הלבן ביצה הנותרים. מסדרים את עיגולי החיתוך לסירוגין מעל הקרום העליון (לא מכסה את החורים), ומברישים את עיגולי החיתוך עם ביצה לבנה, משליכים כל שמאל מעל. מפזרים באופן שווה את הסוכר השמור מעל החלק העליון של העוגה.
מניחים את העוגה במקפיא בעוד התנור מתחמם.
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בתחתית.
מניחים תבנית אפייה מרופדת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום על המדף.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים עד הקרום הוא חום ואת הפרי מבעבע, על 1 שעה 40 דקות יותר. (מרכז המילוי צריך לקרוא212 על מדחום מיידי לקרוא לו להגדיר כראוי.) אם הקרום סביב הקצוות של העוגה מתחיל חום לפני העוגה נעשה, לכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום.
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, כ 5 דקות.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.