פאי תפוחים בטעם חמאה יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 681 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שיבולת שועל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת תפוחים בטעם חמאה, תפוח חמאה פריך, ו עוגת תפוחים בטעם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 2 ליטר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
עבור המילוי: לזרוק את התפוחים, שבבי חמאה, סוכר חום, קמח, קינמון, allspice, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלב
סוכר חום
מיץ לימון
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
תפוח
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים לתבנית האפייה החמאה ולנקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
לציפוי: בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, סוכר, שיבולת שועל ומלח. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עד שהיא יוצרת גושים בגודל אפונה. מערבבים בפקאנים ומפזרים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אופים עד התפוחים רכים butterscotch הוא מבעבע, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה. צלחת עם כף של גלידת פקאן חמאה על גבי.