עוגת תפוחים הפוכה
עוגת תפוחים הפוכה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך ממרח שקדים, ביצים, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר חום ו 4 כפות חמאה בקערה קטנה. לגרד זרעים מ 1 שעועית וניל, או לשפוך 1 1/2 כפיות לחלץ לתערובת; מערבבים עד חלקה.
מורחים תערובת בשכבה זוגית על החלק התחתון של ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת ovenproof. מסדרים פלחי תפוח על תערובת סוכר, חופפים מעט בתבנית מעגלית; ממלאים את מרכז המחבת עם פלחי הנותרים. ריסוס הצדדים של מחבת עם ספריי בישול.
שלב הדבק שקדים, הנותרים 6 כפות חמאה, וסוכר מגורען בקערת ערבוב גדולה; לגרד זרעים מ 1/2 שעועית וניל, או לשפוך 3/4 כפית תמצית לתערובת. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד שמנת וחלק. הכה בביצים, 1 בכל פעם, עד incorporated. הכה בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד בשילוב. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על גבי פלחי תפוח, מתפשט באופן שווה כדי לכסות תפוחים דק.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת מהתנור, ולתת לעמוד 3 עד 4 דקות. שחרר קצוות עוגה עם סכין קטנה.
מניחים צלחת הגשה על גבי עוגה, ולהפוך מחבת. השאר מחבת מעל עוגה 1 דקה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מחבת. (החלף כל פרוסות תפוח שאולי נדבקו לתחתית המחבת.)
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל וגלידת פקאן חמאה.