עוגת תפוחים קלאסית לחג ההודיה
קלאסי אפל פריך לחג ההודיה הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 211 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פריך תפוחים קלאסי, פריך תפוחים קלאסי, ו פריך תפוחים קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° עם מתלה במרכז. כדי להפוך את המילוי, לשלב את פרוסות התפוחים עם מיץ לימון בקערת ערבוב גדולה לזרוק למעיל.
מוסיפים את הסוכר, הקמח, הקינמון, אגוז מוסקט ומלח, וזורקים בעדינות עד שהתפוחים מצופים באופן שווה במרכיבים אחרים. הגדר צלחת פשטידה עמוקה או תבשיל 2 ליטר על תבנית אפייה ויוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה או תבשיל.
כדי להפוך את ציפוי, לשלב את שיבולת השועל, סוכר חום, קמח, וחמאה בקערה קטנה. צבטו את כל המרכיבים יחד עם האצבעות עד שהוא יוצר קרמבל גס ללא קמח רופף, שיבולת שועל או סוכר. להפיץ ציפוי באופן שווה על תערובת תפוחים.
אופים עד ציפוי הוא השחמה ומילוי חם תוסס, כ 65 דקות. אם ציפוי מתחיל חום יותר מדי, לכסות אותו באופן רופף עם רדיד אלומיניום למשך האפייה.
תן מגניב במשך 10 דקות בערך לשרת חם.